Oranje ontbijt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Oranje ontbijt

Oranje ontbijt

Met croissants, marmelade, jus d’orange en mandarijn

Allergenen :
Gluten
Eieren
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

6 stuk(s)

Perssinaasappel

2 stuk(s)

Croissant

(Bevat Gluten, Eieren, Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Marmelade (potje)

2 stuk(s)

Sinaasappel

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kJ)1636 kJ
Energie (kcal)391 kcal
Vetten12 g
waarvan verzadigd8 g
Koolhydraten67 g
waarvan suikers0 g
Vezels3 g
Eiwitten5 g
Zout0 g

Benodigdheden

Oven

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Snijd de sinaasappels door de helft.
2

Snijd de sinaasappels door de helft. Pers het sap van de sinaasappels uit en verdeel over de glazen.

Bak de croissant.
3

Bak de croissant 3 minuten in de voorverwarmde oven.

Geniet van het ‘oranje boven-ontbijt’!
4

Serveer de croissants met de marmelade, het verse sinaasappelsap en de mandarijn. Geniet van het ‘oranje boven-ontbijt’!