Oranje ontbijt
Oranje ontbijt

Oranje ontbijt

Met croissants, marmelade, jus d’orange en mandarijn

Allergens:
Gluten
Egg
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

6 unit

Perssinaasappel

2 unit

Croissant

(Contains Gluten, Egg, Milk)

2 unit

Marmelade (potje)

2 unit

Sinaasappel

Nutrition Values

/ per serving
Energy (kJ)1636 kJ
Calories391 kcal
Fat12 g
Saturated Fat8 g
Carbohydrate67 g
Sugar0 g
Dietary Fiber3 g
Protein5 g
Salt0 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Stove

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Snijd de sinaasappels door de helft.
2

Snijd de sinaasappels door de helft. Pers het sap van de sinaasappels uit en verdeel over de glazen.

Bak de croissant.
3

Bak de croissant 3 minuten in de voorverwarmde oven.

Geniet van het ‘oranje boven-ontbijt’!
4

Serveer de croissants met de marmelade, het verse sinaasappelsap en de mandarijn. Geniet van het ‘oranje boven-ontbijt’!