Orecchiette is een typische pasta uit Apulië, een regio in Zuid-Italië. De naam hebben ze te danken aan hun vorm, die lijktop kleine oren.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
90 gram
Orecchiette
(Bevat Tarwe Kan bevatten Mosterd, Soja, Lupine, Eieren)
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Kipgehakt met Italiaanse kruiden
75 gram
Kookroom
(Bevat Melk (inclusief lactose))
50 gram
Spinazie
15 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
125 gram
Champignons
1 el
[Plantaardige] roomboter
75 ml
Zoutarme paddenstoelen- of groentebouillon
1 tl
Mosterd
naar smaak
Peper en zout
Tip: Heb je geen paddenstoelenbouillon in huis? Dan kun je ook groentebouillon gebruiken.
Weetje: Champignons zijn rijk aan het mineraal fosfor dat samen met calcium zorgt voor stevige botten en tanden. Fosfor zit voornamelijk in vlees, vis en zuivel, maar ook in plantaardige producten zoals peulvruchten, volkoren granen en paddenstoelen.