Dit gerecht zit bomvol smaken uit de Italiaanse keuken! Het gehakt is op smaak gebracht met Italiaanse kruiden en hier voeg je zelf nog Siciliaanse kruiden aan toe.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
300 gram
Aardappelen
100 gram
Spinazie
100 gram
Rundergehakt met Italiaanse kruiden
(Kan bevatten Selderij, Soja, Gluten, Eieren, Mosterd)
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
200 gram
Passata
25 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 tl
Suiker
¼ el
[Plantaardige] roomboter
½ tl
Mosterd
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Spinazie bevat veel voedingsstoffen, waaronder ijzer. IJzer is essentieel voor het vervoeren van zuurstof in ons lichaam, wat bijdraagt aan een energiek gevoel.
Tip: Vind je de saus te dun? Laat hem dan nog een beetje langer inkoken.