Dadels zijn rijk aan vezels en mineralen. Een goed begin van de dag!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
5 stuk(s)
Dadelstukjes
500 ml
Halfvolle melk
(Bevat Melk (inclusief lactose))
2 stuk(s)
Appel
1 tl
Gemalen kaneel
25 stuk(s)
Walnoten
(Bevat Noten Kan bevatten Noten, Pinda's, Sesamzaad)
90 gram
Meergranenvlokken
(Bevat Gluten)
Voorbereiding de avond van tevoren: snijd de dadels klein en meng deze met de meergranenvlokken en melk in een pan met deksel en laat wellen in de koelkast.
Snijd 's ochtends de appel (jonagold) klein. Voeg de appel en kaneel toe aan de pan met deksel en kook, afgedekt, 5 minuten op middelmatig vuur. Roer regelmatig door. Voeg eventueel een scheutje water toe om aanbranden te voorkomen. Laat daarna 2 minuten afgedekt rusten zodat het kan opstijven.
Hak ondertussen de walnoten grof.
Verdeel de overnight oats over de kommen en garneer met de walnoten.