Overnight oats met appel, walnoten en dadels
Overnight oats met appel, walnoten en dadels

Overnight oats met appel, walnoten en dadels

Dadels zijn rijk aan vezels en mineralen. Een goed begin van de dag!

Allergens:
Milk
Tree nuts
Gluten

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

5 unit

Dadelstukjes

500 milliliters

Halfvolle melk

(Contains Milk)

2 unit

Appel

1 teaspoon

Gemalen kaneel

25 unit

Walnoten

(Contains Tree nuts May be present Tree nuts, Peanuts, Sesame)

90 g

Meergranenvlokken

(Contains Gluten)

Nutrition Values

/ per serving
Calories518 kcal
Energy (kJ)2167 kJ
Fat14 g
Saturated Fat4 g
Carbohydrate76 g
Sugar0 g
Dietary Fiber9 g
Protein17 g
Salt0 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid

Cooking Steps

Meng de dadels met de vlokken en melk.
1

Voorbereiding de avond van tevoren: snijd de dadels klein en meng deze met de meergranenvlokken en melk in een pan met deksel en laat wellen in de koelkast.

Snijd de appel klein.
2

Snijd 's ochtends de appel (jonagold) klein. Voeg de appel en kaneel toe aan de pan met deksel en kook, afgedekt, 5 minuten op middelmatig vuur. Roer regelmatig door. Voeg eventueel een scheutje water toe om aanbranden te voorkomen. Laat daarna 2 minuten afgedekt rusten zodat het kan opstijven.

Hak de walnoten grof.
3

Hak ondertussen de walnoten grof.

Verdeel de overnight oats over de kommen.
4

Verdeel de overnight oats over de kommen en garneer met de walnoten.