Dadels zijn rijk aan vezels en mineralen. Een goed begin van de dag!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
5 unit
Dadelstukjes
500 milliliters
Halfvolle melk
(Contains Milk)
2 unit
Appel
1 teaspoon
Gemalen kaneel
25 unit
Walnoten
(Contains Tree nuts May be present Tree nuts, Peanuts, Sesame)
90 g
Meergranenvlokken
(Contains Gluten)
Voorbereiding de avond van tevoren: snijd de dadels klein en meng deze met de meergranenvlokken en melk in een pan met deksel en laat wellen in de koelkast.
Snijd 's ochtends de appel (jonagold) klein. Voeg de appel en kaneel toe aan de pan met deksel en kook, afgedekt, 5 minuten op middelmatig vuur. Roer regelmatig door. Voeg eventueel een scheutje water toe om aanbranden te voorkomen. Laat daarna 2 minuten afgedekt rusten zodat het kan opstijven.
Hak ondertussen de walnoten grof.
Verdeel de overnight oats over de kommen en garneer met de walnoten.