Paasbroodje met eiersalade
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Paasbroodje met eiersalade

2p | with fresh chives

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Ga deze week zelf aan de slag om eiersalade te maken! Deze vrolijke paashaasbroodjes maken het paasontbijt helemaal af.

Allergenen :
Mosterd
Eieren
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd20 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

75 gram

Mayonaise

(Bevat Mosterd, Eieren)

10 gram

Verse bieslook

(Kan bevatten Selderij)

4 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

1 zakje(s)

Gele currykruiden

2 stuk(s)

Seizoensbroodje

(Bevat Tarwe Kan bevatten Mosterd, Noten, Sesamzaad, Soja, Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 tl

Mosterd

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2397 kJ
Energie (kcal)573 kcal
Vetten41 g
waarvan verzadigd5.7 g
Koolhydraten28.8 g
waarvan suikers1.6 g
Vezels2 g
Eiwitten20.7 g
Zout1.9 g

Instructies

1
  • Boil plenty of water in a saucepan. 
  • Carefully transfer the eggs to the water and boil for 12 - 14 minutes. 
  • Rinse the eggs under cold water and let cool completely. 
  • Once the eggs have cooled completely, remove the shell and finely chop the eggs. 
2
  • Finely chop the chives. 
  • Add the eggs and chives to a bowl. 
  • Mix with the mayonaise, curry spices, and mustard. Season to taste with salt and pepper. 
3
  • Preheat the oven to 200°C. 
  • Bake the Easter bread for 5 - 7 minutes. 
4
  • Serve the bread with the egg salad.