topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Paasontbijt

Paasontbijt

Met een broodhaantje, ciabatta en ei

Fijne Pasen!

Allergenen :
Gluten
Soja
Melk (inclusief lactose)
Eieren
Lupine
Noten
Sesamzaad

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Witte ciabatta

(Bevat Gluten, Soja, Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

3 stuk(s)

Perssinaasappel

3 stuk(s)

Grapefruit

2 stuk(s)

Broodhaantje

(Bevat Eieren, Gluten, Lupine, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad, Soja)

30 gram

Frambozenjam

Zelf toevoegen

naar smaak

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3807 kJ
Energie (kcal)910 kcal
Vetten29 g
waarvan verzadigd12 g
Koolhydraten122 g
waarvan suikers40.9 g
Vezels9 g
Eiwitten34 g
Zout2.5 g

Benodigdheden

Pan met deksel

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de ciabatta 6 – 8 minuten in de oven. Zorg ondertussen dat de eieren net onder water staan in een pan met deksel. Breng afgedekt aan de kook en kook de eieren in 5 – 7 minuten naar wens hard of zacht. Spoel daarna goed af onder koud water.

2

Pers de sinaasappels en de grapefruits uit. Meng het sap in een grote kan.

3

Snijd de ciabatta open en pel de eieren. Besmeer de ciabatta met roomboter , beleg met het ei en breng op smaak met peper en zout. Serveer het broodhaantje met de frambozenjam. Serveer een glas sinaasappelgrapefruitsap naast het ontbijt.