Fijne Pasen!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 unit
Witte ciabatta
(Contains Gluten, Soy, Milk)
2 unit
Ei
(Contains Egg)
3 unit
Perssinaasappel
3 unit
Grapefruit
2 unit
Broodhaantje
(Contains Egg, Gluten, Lupine, Milk, Tree nuts, Sesame, Soy)
30 g
Frambozenjam
to taste
Roomboter
(Contains Milk)
to taste
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de ciabatta 6 – 8 minuten in de oven. Zorg ondertussen dat de eieren net onder water staan in een pan met deksel. Breng afgedekt aan de kook en kook de eieren in 5 – 7 minuten naar wens hard of zacht. Spoel daarna goed af onder koud water.
Pers de sinaasappels en de grapefruits uit. Meng het sap in een grote kan.
Snijd de ciabatta open en pel de eieren. Besmeer de ciabatta met roomboter , beleg met het ei en breng op smaak met peper en zout. Serveer het broodhaantje met de frambozenjam. Serveer een glas sinaasappelgrapefruitsap naast het ontbijt.