Paasontbijt

Paasontbijt

Met een broodhaantje, ciabatta en ei

Fijne Pasen!

Allergens:
Gluten
Soy
Milk
Egg
Lupine
Tree nuts
Sesame

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

2 unit

Witte ciabatta

(Contains Gluten, Soy, Milk)

2 unit

Ei

(Contains Egg)

3 unit

Perssinaasappel

3 unit

Grapefruit

2 unit

Broodhaantje

(Contains Egg, Gluten, Lupine, Milk, Tree nuts, Sesame, Soy)

30 g

Frambozenjam

Not included in your delivery

to taste

Roomboter

(Contains Milk)

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)3807 kJ
Calories910 kcal
Fat29 g
Saturated Fat12 g
Carbohydrate122 g
Sugar40.9 g
Dietary Fiber9 g
Protein34 g
Salt2.5 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak de ciabatta 6 – 8 minuten in de oven. Zorg ondertussen dat de eieren net onder water staan in een pan met deksel. Breng afgedekt aan de kook en kook de eieren in 5 – 7 minuten naar wens hard of zacht. Spoel daarna goed af onder koud water.

2

Pers de sinaasappels en de grapefruits uit. Meng het sap in een grote kan.

3

Snijd de ciabatta open en pel de eieren. Besmeer de ciabatta met roomboter , beleg met het ei en breng op smaak met peper en zout. Serveer het broodhaantje met de frambozenjam. Serveer een glas sinaasappelgrapefruitsap naast het ontbijt.