Kippendij wordt gezien als het smaakvolste stukje van de kip. In dit recept is het alvast voorgesneden en op smaak gebracht met oregano, peterselie en paprika.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
90 gram
Farfalle
(Bevat Tarwe Kan bevatten Soja, Lupine, Eieren, Mosterd)
½ stuk(s)
Knoflookteen
25 gram
Gesneden ui
100 gram
Kippendijreepjes met Italiaanse kruiden
125 gram
Rode cherrytomaten
50 ml
Kookroom
(Bevat Melk (inclusief lactose))
10 ml
Basilicumcrème
½ bol(len)
Mozzarella
(Bevat Melk (inclusief lactose))
50 gram
Spinazie
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: 1. Kook het water eerst in de waterkoker. Zo bespaar je tijd! 2. Let jij op je calorie-inname? Kook dan alle pasta, maar gebruik 2/3. De overige pasta is lekker in een koude pastasalade de volgende dag.
Tip: Is de saus nog een beetje waterig? Laat het dan nog even inkoken op hoog vuur.
Weetje: Cherrytomaten zijn veel kleiner dan gewone tomaten, maar bevatten meer vitaminen en mineralen! Ze bevatten voornamelijk meer kalium, vitamine A en C en foliumzuur.