Deze soep van pastinaak heeft een zoete, anijsachtige smaak en dat is perfect in combinatie met de frisse yoghurt.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
stuk(s)
Sjalot
gram
Pastinaak
stuk(s)
Knoflookteen
gram
Biologische volle yoghurt
(Bevat Melk (inclusief lactose))
takje(s)
Verse rozemarijn
stuk(s)
Baguette
(Bevat Gluten, Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten Melk (inclusief lactose), Eieren, Mosterd, Selderij, Soja, Noten, Sesamzaad)
gram
Aardappelen
gram
Roomboter
(Bevat Melk (inclusief lactose))
2 el
Olijfolie
ml
Zonnebloemolie
el
Witte balsamicoazijn
stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
ml
Water
naar smaak
Peper en zout
Tip: De overige knoflook gebruik je ongepeld in stap 3.
Tip: Vind je de soep te dik? Voeg dan nog wat extra water toe tijdens het pureren.
Tip: Houd de pan in de gaten en zet het vuur indien nodig nog lager, zodat de knoflook niet te bruin kleurt.
Tip: Frituur de pastinaakschillen in delen voor een krokanter resultaat.