Deze soep van pastinaak heeft een zoete, anijsachtige smaak en dat is perfect in combinatie met de frisse yoghurt.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
piece
Shallot
g
Parsnip
piece
Garlic
g
Organic full-fat yogurt
(Contains Milk)
sprig
Fresh rosemary
piece
White baguette
(Contains Gluten, Wheat, Barley, Rye May be present Milk, Egg, Mustard, Celery, Soy, Tree nuts, Sesame)
g
Potatoes
g
Butter
(Contains Milk)
2 tablespoon
Olive oil
milliliters
Sunflower oil
tablespoon
White balsamic vinegar
piece
Low sodium vegetable stock cube
milliliters
Water
to taste
Salt and pepper
Tip: De overige knoflook gebruik je ongepeld in stap 3.
Tip: Vind je de soep te dik? Voeg dan nog wat extra water toe tijdens het pureren.
Tip: Houd de pan in de gaten en zet het vuur indien nodig nog lager, zodat de knoflook niet te bruin kleurt.
Tip: Frituur de pastinaakschillen in delen voor een krokanter resultaat.