Perencrumble
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Perencrumble

Gezellig avondje gourmetten? Deze perencrumble steelt de zoete trek!

Allergenen :
Walnoten
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

¼ pak(ken)

Koekjesdeeg chocolade

1 stuk(s)

Peer

¾ tl

Gemalen kaneel

20 gram

Walnootstukjes

(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

75 gram

Yoghurt Griekse stijl

(Bevat Melk (inclusief lactose))

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)921 kJ
Energie (kcal)220 kcal
Vetten14.1 g
waarvan verzadigd4.9 g
Koolhydraten20.4 g
waarvan suikers15.2 g
Vezels3.3 g
Eiwitten4.4 g
Zout0.1 g

Benodigdheden

Grote kom

Instructies

1
  • Was of schil de peer. Verwijder het klokhuis en snijd de peer in kleine blokjes.
  • Meng in een grote kom de peerblokjes met de walnootstukjes en 1/8 zakje kaneel per persoon. Verkruimel het koekjesdeeg en bewaar apart tot serveren (zie Tip).

Tip: Je gebruikt maar de helft van het koekjesdeeg. Volg de instructies op de verpakking om van het overige deeg koekjes te bakken. 

2
  • Vul een gourmetpannetje met het perenmengsel en bak tot de peren gaar zijn.
  • Bedek met een laagje verkruimeld koekjesdeeg en bak tot het koekjesdeeg bruin kleurt.
  • Laat de crumble even afkoelen, zodat het koekjesdeeg hard kan worden.
  • Serveer met 1 lepel Griekse yoghurt.