Perencrumble
Perencrumble

Perencrumble

met Griekse yoghurt

Gezellig avondje gourmetten? Deze perencrumble steelt de zoete trek!

Allergens:
Walnuts
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

¼ pack

Chocolate cookie dough

1 piece

Pear

¾ teaspoon

Ground cinnamon

20 g

Chopped walnuts

(Contains Walnuts May be present Peanuts, Tree nuts, Sesame)

75 g

Greek yogurt

(Contains Milk)

Nutrition Values

Energy (kJ)921 kJ
Calories220 kcal
Fat14.1 g
Saturated Fat4.9 g
Carbohydrate20.4 g
Sugar15.2 g
Dietary Fiber3.3 g
Protein4.4 g
Salt0.1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Large Bowl

Cooking Steps

1
  • Was of schil de peer. Verwijder het klokhuis en snijd de peer in kleine blokjes.
  • Meng in een grote kom de peerblokjes met de walnootstukjes en 1/8 zakje kaneel per persoon. Verkruimel het koekjesdeeg en bewaar apart tot serveren (zie Tip).

Tip: Je gebruikt maar de helft van het koekjesdeeg. Volg de instructies op de verpakking om van het overige deeg koekjes te bakken. 

2
  • Vul een gourmetpannetje met het perenmengsel en bak tot de peren gaar zijn.
  • Bedek met een laagje verkruimeld koekjesdeeg en bak tot het koekjesdeeg bruin kleurt.
  • Laat de crumble even afkoelen, zodat het koekjesdeeg hard kan worden.
  • Serveer met 1 lepel Griekse yoghurt.