Philly cheesesteak roerbak met aardappelpartjes
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Philly cheesesteak roerbak met aardappelpartjes

Philly cheesesteak roerbak met aardappelpartjes

met champignons en rode puntpaprika

Met dit recept tover je 285 gram groente per portie op je bord.

Labels:
Eiwitrijk
Allergenen :
Mosterd
Soja
Gerst
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd20 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Steak

200 gram

Aardappelpartjes

1 stuk(s)

Ui

½ stuk(s)

Rode puntpaprika

125 gram

Champignons

7.5 ml

Worcestershiresaus

(Bevat Mosterd, Soja, Gerst)

25 gram

Geraspte Red Leicester

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

½ el

[Plantaardige] roomboter

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2649 kJ
Energie (kcal)633 kcal
Vetten30 g
waarvan verzadigd12.6 g
Koolhydraten45 g
waarvan suikers11.9 g
Vezels10.2 g
Eiwitten42.5 g
Zout0.9 g

Benodigdheden

Koekenpan
Koekenpan met deksel
Aluminiumfolie

Instructies

Voorbereiden
1
  • Haal de steak uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. 
  • Was de aardappelen en snijd in partjes. 
  • Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de aardappelen in 18 - 20 minuten krokant. Breng op smaak met peper en zout.
  • Snijd de ui in halve ringen. Snijd de puntpaprika in dunne repen. Snijd de champignons in plakken.
Groenten bakken
2
  • Verhit 1/4 el olijfolie per persoon in een koekenpan met deksel op middelhoog vuur.
  • Bak, zodra de koekenpan goed heet is, de steak 30 seconden per kant. Haal de steak uit de pan, breng op smaak met peper en laat rusten onder alumniumfolie.
  • Verhit 1/4 el olijfolie per persoon in dezelfde koekenpan op middelhoog vuur. Bak de ui 2 - 3 minuten.
  • Voeg de puntpaprika en champignons toe en bak nog 7 - 9 minuten.
Afmaken
3
  • Snijd de steak in plakken.
  • Draai het vuur naar hoog. Voeg 1/2 el roomboter per persoon en de worcestershiresaus toe. Bak al roerend 1 - 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
  • Verdeel de steak over de groenten. Strooi de geraspte kaas over de steak. 
  • Haal de koekenpan van het vuur. Dek de pan af en laat de kaas smelten.
Serveren
4
  • Verdeel de aardappelen over diepe borden.
  • Serveer de philly cheesesteak roerbak erover.