Pitabrood komt oorspronkelijk uit het Midden-Oosten en wordt al duizenden jaren gebakken. Het unieke luchtdichte zakje ontstaat tijdens het bakken, waardoor het perfect is om te vullen met heerlijke smaken.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
25 gram
Barbecuesaus
(Bevat Sulfiet, Mosterd)
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
2 stuk(s)
Pitabroodje
(Bevat Tarwe)
½ zakje(s)
BBQ-rub
25 gram
Aioli
(Bevat Eieren, Mosterd Kan bevatten Weekdieren, Melk (inclusief lactose), Selderij, Soja, Gluten, Sesamzaad, Vis, Schaaldieren)
50 gram
Rodekool, wittekool en wortel
5 gram
Verse bladpeterselie en bieslook
½ stuk(s)
Turkse groene peper
2 stuk(s)
Portobello
½ el
[Zoutarme] sojasaus
1 el
[Plantaardige] mayonaise
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1 tl
Wittewijnazijn
1 el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Water
naar smaak
Peper en zout
Tip: Houd je van pittig? Voeg dan nog wat sambal of chilivlokken toe aan de marinade.
Weetje: Wist je dat rodekool in vergelijking met veel andere groenten hoog scoort op gebied van calcium, vezels en vitamine C?