Jasmijnrijst lijkt qua structuur, uiterlijk en voedingswaarde op basmatirijst. Toch zijn ze niet hetzelfde. Jasmijnrijst heeft namelijk een iets sterkere smaak.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Oosterse wokmix
2 stuk(s)
Ei
75 gram
Jasmijnrijst
1 stuk(s)
Bosui
20 gram
Kimchisaus
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 cm
Verse gember
½ zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
(Bevat Tarwe, Sesamzaad, Soja)
180 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
Peper en zout
1.5 el
Olijfolie
Tip: Wist je dat bosui vergeleken met andere groenten veel calcium bevat? Je vindt het ook in boerenkool en paksoi.
Tip: Houd je niet van lopend eigeel? Gebruik dan een spatel om de eieren om te draaien en bak nog 1 minuut aan de andere kant.