Snijd de pizza’s in leuke vormpjes voordat deze in de oven gaan! Bijvoorbeeld een hartje! Of misschien kun je een gezichtje maken.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Courgette
75 gram
Rode cherrytomaten
1 blik(ken)
Tonijn in olijfolie
(Bevat Vis)
½ stuk(s)
Knoflookteen
¼ stuk(s)
Passata
2 stuk(s)
Wit platbrood
(Bevat Gluten)
½ tl
Gedroogde oregano
50 gram
Belegen kaasplakken
(Bevat Melk (inclusief lactose))
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd de courgette in de lengte doormidden en vervolgens in dunne plakken. Snijd de cherrytomaten doormidden. Laat de tonijn uitlekken.
Snijd of pers de knoflook fijn. Meng de tomatenpassata met de knoflook in een kom. Smeer de eerste 2 platbroden in met de tomatenpassata. Verdeel vervolgens een deel van de tonijn, courgette en cherrytomaten over de saus. Bestrooi met oregano, peper en zout. Bestrooi tenslotte met de belegen kaas.
Bak de platbroodpizza’s op een ovenrooster met bakpapier ongeveer 7 – 8 minuten in de oven, of totdat de kaas bruin kleurt.
Beleg ondertussen de volgende 2 platbroden en herhaal de handelingen.
Verdeel de platbroodpizza’s over de borden en besprenkel naar smaak met extra vierge olijfolie.