Pizza met tonijn, tomaat en courgette
Pizza met tonijn, tomaat en courgette

Pizza met tonijn, tomaat en courgette

Gemaakt van Libanees platbrood

Snijd de pizza’s in leuke vormpjes voordat deze in de oven gaan! Bijvoorbeeld een hartje! Of misschien kun je een gezichtje maken.

Allergens:
Fish
Gluten
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time30 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

½ unit

Courgette

75 g

Rode cherrytomaten

1 can

Tonijn in olijfolie

(Contains Fish)

½ unit

Knoflookteen

¼ unit

Passata

2 unit

Wit platbrood

(Contains Gluten)

½ teaspoon

Gedroogde oregano

50 g

Belegen kaasplakken

(Contains Milk)

Not included in your delivery

to taste

Extra vierge olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories675 kcal
Energy (kJ)2824 kJ
Fat16 g
Saturated Fat9 g
Carbohydrate78 g
Sugar0 g
Dietary Fiber7 g
Protein58 g
Salt0 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Parchment Paper
Stove

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Snijd de courgette in dunne plakken.
2

Snijd de courgette in de lengte doormidden en vervolgens in dunne plakken. Snijd de cherrytomaten doormidden. Laat de tonijn uitlekken.

Bestrooi de platbroden met oregano.
3

Snijd of pers de knoflook fijn. Meng de tomatenpassata met de knoflook in een kom. Smeer de eerste 2 platbroden in met de tomatenpassata. Verdeel vervolgens een deel van de tonijn, courgette en cherrytomaten over de saus. Bestrooi met oregano, peper en zout. Bestrooi tenslotte met de belegen kaas.

4

Bak de platbroodpizza’s op een ovenrooster met bakpapier ongeveer 7 – 8 minuten in de oven, of totdat de kaas bruin kleurt.

5

Beleg ondertussen de volgende 2 platbroden en herhaal de handelingen.

Verdeel de platbroodpizza's over de borden.
6

Verdeel de platbroodpizza’s over de borden en besprenkel naar smaak met extra vierge olijfolie.