Snijd de pizza’s in leuke vormpjes voordat deze in de oven gaan! Bijvoorbeeld een hartje! Of misschien kun je een gezichtje maken.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ unit
Courgette
75 g
Rode cherrytomaten
1 can
Tonijn in olijfolie
(Contains Fish)
½ unit
Knoflookteen
¼ unit
Passata
2 unit
Wit platbrood
(Contains Gluten)
½ teaspoon
Gedroogde oregano
50 g
Belegen kaasplakken
(Contains Milk)
to taste
Extra vierge olijfolie
to taste
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd de courgette in de lengte doormidden en vervolgens in dunne plakken. Snijd de cherrytomaten doormidden. Laat de tonijn uitlekken.
Snijd of pers de knoflook fijn. Meng de tomatenpassata met de knoflook in een kom. Smeer de eerste 2 platbroden in met de tomatenpassata. Verdeel vervolgens een deel van de tonijn, courgette en cherrytomaten over de saus. Bestrooi met oregano, peper en zout. Bestrooi tenslotte met de belegen kaas.
Bak de platbroodpizza’s op een ovenrooster met bakpapier ongeveer 7 – 8 minuten in de oven, of totdat de kaas bruin kleurt.
Beleg ondertussen de volgende 2 platbroden en herhaal de handelingen.
Verdeel de platbroodpizza’s over de borden en besprenkel naar smaak met extra vierge olijfolie.