De klassieke pizza tonijn valt bij iedereen wel in de smaak! Maak hem helemaal af met frisse kappertjes en verse krulpeterselie.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Pizzadeeg
(Bevat Gluten, Tarwe, Spelt Kan bevatten Melk (inclusief lactose))
2 blik(ken)
Skipjack tonijn in zonnebloemolie
(Bevat Vis)
75 gram
Geraspte oude Goudse kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
20 gram
Kappertjes
1 stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
10 gram
Verse krulpeterselie
(Kan bevatten Selderij)
1 zakje(s)
Italiaanse kruiden
naar smaak
Peper en zout
1 el
Extra vierge olijfolie
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de ui in halve ringen. Pers de knolfook of snijd fijn. Meng in een kleine kom de passata met de Italiaanse kruiden.
Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat met bakpapier. Besmeer het deeg met 5 el tomatensaus per pizza. Beleg de pizza met de tonijn, knoflook, kappertjes en ui. Verdeel de geraspte kaas erover. Besprenkel met een beetje extra vierge olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
Bak de pizza's 13 - 15 minuten in de oven. Hak ondertussen de peterselie fijn.
Snijd de pizza in stukken en verdeel de pizza's over de borden. Garneer met de peterselie.