topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Pizza tonno

met kappertjes, rode ui en oude kaas

De klassieke pizza tonijn valt bij iedereen wel in de smaak! Maak hem helemaal af met frisse kappertjes en verse krulpeterselie.

Labels:
Recept
Allergenen :
Gluten
Tarwe
Spelt
Vis
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Pizzadeeg

(Bevat Gluten, Tarwe, Spelt Kan bevatten Melk (inclusief lactose))

2 blik(ken)

Skipjack tonijn in zonnebloemolie

(Bevat Vis)

75 gram

Geraspte oude Goudse kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

20 gram

Kappertjes

1 stuk(s)

Ui

1 stuk(s)

Knoflookteen

10 gram

Verse krulpeterselie

(Kan bevatten Selderij)

1 zakje(s)

Italiaanse kruiden

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

1 el

Extra vierge olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)4589 kJ
Energie (kcal)1097 kcal
Vetten36.1 g
waarvan verzadigd13.3 g
Koolhydraten127.9 g
waarvan suikers8.8 g
Vezels15.4 g
Eiwitten52.5 g
Zout4.2 g

Benodigdheden

Kleine kom
Bakplaat met bakpapier

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de ui in halve ringen. Pers de knolfook of snijd fijn. Meng in een kleine kom de passata met de Italiaanse kruiden.

2

Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat met bakpapier. Besmeer het deeg met 5 el tomatensaus per pizza. Beleg de pizza met de tonijn, knoflook, kappertjes en ui. Verdeel de geraspte kaas erover. Besprenkel met een beetje extra vierge olijfolie en breng op smaak met peper en zout.

3

Bak de pizza's 13 - 15 minuten in de oven. Hak ondertussen de peterselie fijn.

4

Snijd de pizza in stukken en verdeel de pizza's over de borden. Garneer met de peterselie.