Pizza tonno

met kappertjes, rode ui en oude kaas

De klassieke pizza tonijn valt bij iedereen wel in de smaak! Maak hem helemaal af met frisse kappertjes en verse krulpeterselie.

Tags:
Recipe
Allergens:
Gluten
Wheat
Spelt
Fish
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

2 piece

Pizza dough

(Contains Gluten, Wheat, Spelt May be present Milk)

2 can

Skipjack tuna in sunflower oil

(Contains Fish)

75 g

Grated aged Gouda

(Contains Milk)

20 g

Capers

1 piece

Onion

1 piece

Garlic

10 g

Fresh curly parsley

(May be present Celery)

1 sachet(s)

Italian seasoning

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

1 tablespoon

Extra virgin olive oil

Nutrition Values

Energy (kJ)4589 kJ
Calories1097 kcal
Fat36.1 g
Saturated Fat13.3 g
Carbohydrate127.9 g
Sugar8.8 g
Dietary Fiber15.4 g
Protein52.5 g
Salt4.2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Small Bowl
Baking Sheet with Baking Paper

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de ui in halve ringen. Pers de knolfook of snijd fijn. Meng in een kleine kom de passata met de Italiaanse kruiden.

2

Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat met bakpapier. Besmeer het deeg met 5 el tomatensaus per pizza. Beleg de pizza met de tonijn, knoflook, kappertjes en ui. Verdeel de geraspte kaas erover. Besprenkel met een beetje extra vierge olijfolie en breng op smaak met peper en zout.

3

Bak de pizza's 13 - 15 minuten in de oven. Hak ondertussen de peterselie fijn.

4

Snijd de pizza in stukken en verdeel de pizza's over de borden. Garneer met de peterselie.