Platbrood gevuld met tonijn
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Platbrood gevuld met tonijn

Platbrood gevuld met tonijn

Met courgette en komijnekaas

Vorm een team met de chef. Smeer allebei 1 platbrood per persoon in met tomatenpassata. Zo zijn jullie nog sneller klaar!

Labels:
Kindvriendelijk
Allergenen :
Vis
Gluten
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd30 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Rode paprika

½ stuk(s)

Courgette

½ tl

Gedroogde rozemarijn

1 blik(ken)

Tonijn in olijfolie

(Bevat Vis)

2 stuk(s)

Wit platbrood

(Bevat Gluten)

¼ stuk(s)

Passata

25 gram

Komijnenkaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)687 kcal
Energie (kJ)2874 kJ
Vetten28 g
waarvan verzadigd9 g
Koolhydraten69 g
waarvan suikers0 g
Vezels7 g
Eiwitten43 g
Zout0 g

Benodigdheden

Hapjespan
Wok
Koekenpan

Instructies

1

Snijd de paprika in smalle repen en de courgette in dunne plakken.

Roerbak de courgette, paprika en rozemarijn
2

Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan en roerbak paprika, courgette en rozemarijn 5 minuten op middelhoog vuur. Zet daarna het vuur uit.

3

Laat ondertussen de tonijn uitlekken.

Beleg de platbroden.
4

Smeer 1 platbrood per persoon in met 2 – 3 el tomatenpassata. Verdeel daar een deel van de groenten, tonijn en komijnekaas over. Bestrooi met peper en zout. Smeer een tweede platbrood in met 2 – 3 el tomatenpassata en bedek het belegde platbrood ermee.

Bak het gevulde platbrood.
5

Verhit een koekenpan met deksel op middelmatig vuur en bak het gevulde platbrood, afgedekt, 4 minuten. Keer halverwege om. Beleg bij meer dan 2 personen ondertussen de andere platbroden zodat je deze aansluitend kunt bakken.

Snijd het gevulde platbrood in punten en verdeel over de borden.
6

Snijd het gevulde platbrood in punten en verdeel over de borden.