Platbrood gevuld met tonijn
Platbrood gevuld met tonijn

Platbrood gevuld met tonijn

Met courgette en komijnekaas

Vorm een team met de chef. Smeer allebei 1 platbrood per persoon in met tomatenpassata. Zo zijn jullie nog sneller klaar!

Allergens:
Fish
Gluten
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time30 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

½ unit

Rode paprika

½ unit

Courgette

½ teaspoon

Gedroogde rozemarijn

1 can

Tonijn in olijfolie

(Contains Fish)

2 unit

Wit platbrood

(Contains Gluten)

¼ unit

Passata

25 g

Komijnenkaas

(Contains Milk)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories687 kcal
Energy (kJ)2874 kJ
Fat28 g
Saturated Fat9 g
Carbohydrate69 g
Sugar0 g
Dietary Fiber7 g
Protein43 g
Salt0 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Casserole
Wok
Tall-Sided Pan

Cooking Steps

1

Snijd de paprika in smalle repen en de courgette in dunne plakken.

Roerbak de courgette, paprika en rozemarijn
2

Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan en roerbak paprika, courgette en rozemarijn 5 minuten op middelhoog vuur. Zet daarna het vuur uit.

3

Laat ondertussen de tonijn uitlekken.

Beleg de platbroden.
4

Smeer 1 platbrood per persoon in met 2 – 3 el tomatenpassata. Verdeel daar een deel van de groenten, tonijn en komijnekaas over. Bestrooi met peper en zout. Smeer een tweede platbrood in met 2 – 3 el tomatenpassata en bedek het belegde platbrood ermee.

Bak het gevulde platbrood.
5

Verhit een koekenpan met deksel op middelmatig vuur en bak het gevulde platbrood, afgedekt, 4 minuten. Keer halverwege om. Beleg bij meer dan 2 personen ondertussen de andere platbroden zodat je deze aansluitend kunt bakken.

Snijd het gevulde platbrood in punten en verdeel over de borden.
6

Snijd het gevulde platbrood in punten en verdeel over de borden.