Platbroodpizza met bospaddenstoelenpesto en buffelmozzarella
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Platbroodpizza met bospaddenstoelenpesto en buffelmozzarella

Platbroodpizza met bospaddenstoelenpesto en buffelmozzarella

Met champignons en rucola

.

Labels:
Veggie
Allergenen :
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Sjalot

125 gram

Champignons

2 stuk(s)

Volkoren platbrood

(Bevat Gluten)

40 gram

Bospaddenstoelenpesto

(Bevat Melk (inclusief lactose), Noten Kan bevatten Pinda's, Selderij)

60 gram

Buffelmozzarella

(Bevat Melk (inclusief lactose))

20 gram

Rucola

(Kan bevatten Selderij)

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

¼ el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3816 kJ
Energie (kcal)912 kcal
Vetten51 g
waarvan verzadigd14.9 g
Koolhydraten81 g
waarvan suikers6.4 g
Vezels7 g
Eiwitten29 g
Zout1 g

Benodigdheden

Koekenpan
Bakplaat
Bakpapier
Kom

Instructies

Voorbereiden
1

Verwarm de oven voor op 220 graden. Snipper de sjalot. Halveer de champignons en snijd de eventuele grotere in kwarten.

Beleggen
2

Verhit de olijfolie in een koekenpan op hoog vuur en bak de champignons en de de sjalot 3 - 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de platbroden over een bakplaat met bakpapier en besmeer met de bospaddenstoelenpesto. Verdeel de champignons erover en scheur de buffelmozzarella klein boven de platbroden.

Platbroodpizza's bakken
3

Breng de pizza's op smaak met peper en zout en bak de platbroden 6 - 9 minuten in de oven. Meng de rucola in een kom met extra vierge olijfolie, peper en zout.

Serveren
4

Verdeel de platbroodpizza's over de borden en garneer met de rucola.