.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Sjalot
125 gram
Champignons
2 stuk(s)
Volkoren platbrood
(Bevat Gluten)
40 gram
Bospaddenstoelenpesto
(Bevat Melk (inclusief lactose), Noten Kan bevatten Pinda's, Selderij)
60 gram
Buffelmozzarella
(Bevat Melk (inclusief lactose))
20 gram
Rucola
(Kan bevatten Selderij)
½ el
Olijfolie
¼ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 220 graden. Snipper de sjalot. Halveer de champignons en snijd de eventuele grotere in kwarten.
Verhit de olijfolie in een koekenpan op hoog vuur en bak de champignons en de de sjalot 3 - 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de platbroden over een bakplaat met bakpapier en besmeer met de bospaddenstoelenpesto. Verdeel de champignons erover en scheur de buffelmozzarella klein boven de platbroden.
Breng de pizza's op smaak met peper en zout en bak de platbroden 6 - 9 minuten in de oven. Meng de rucola in een kom met extra vierge olijfolie, peper en zout.
Verdeel de platbroodpizza's over de borden en garneer met de rucola.