Platbroodpizza met bospaddenstoelenpesto en buffelmozzarella
Platbroodpizza met bospaddenstoelenpesto en buffelmozzarella

Platbroodpizza met bospaddenstoelenpesto en buffelmozzarella

Met champignons en rucola

.

Allergens:
Gluten
Milk
Tree nuts

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

1 unit

Sjalot

125 g

Champignons

2 unit

Volkoren platbrood

(Contains Gluten)

40 g

Bospaddenstoelenpesto

(Contains Milk, Tree nuts May be present Peanuts, Celery)

60 g

Buffelmozzarella

(Contains Milk)

20 g

Rucola

(May be present Celery)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olijfolie

¼ tablespoon

Extra vierge olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)3816 kJ
Calories912 kcal
Fat51 g
Saturated Fat14.9 g
Carbohydrate81 g
Sugar6.4 g
Dietary Fiber7 g
Protein29 g
Salt1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Tall-Sided Pan
Baking Sheet
Parchment Paper
Bowl

Cooking Steps

Voorbereiden
1

Verwarm de oven voor op 220 graden. Snipper de sjalot. Halveer de champignons en snijd de eventuele grotere in kwarten.

Beleggen
2

Verhit de olijfolie in een koekenpan op hoog vuur en bak de champignons en de de sjalot 3 - 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de platbroden over een bakplaat met bakpapier en besmeer met de bospaddenstoelenpesto. Verdeel de champignons erover en scheur de buffelmozzarella klein boven de platbroden.

Platbroodpizza's bakken
3

Breng de pizza's op smaak met peper en zout en bak de platbroden 6 - 9 minuten in de oven. Meng de rucola in een kom met extra vierge olijfolie, peper en zout.

Serveren
4

Verdeel de platbroodpizza's over de borden en garneer met de rucola.