.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 unit
Sjalot
125 g
Champignons
2 unit
Volkoren platbrood
(Contains Gluten)
40 g
Bospaddenstoelenpesto
(Contains Milk, Tree nuts May be present Peanuts, Celery)
60 g
Buffelmozzarella
(Contains Milk)
20 g
Rucola
(May be present Celery)
½ tablespoon
Olijfolie
¼ tablespoon
Extra vierge olijfolie
to taste
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 220 graden. Snipper de sjalot. Halveer de champignons en snijd de eventuele grotere in kwarten.
Verhit de olijfolie in een koekenpan op hoog vuur en bak de champignons en de de sjalot 3 - 5 minuten. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de platbroden over een bakplaat met bakpapier en besmeer met de bospaddenstoelenpesto. Verdeel de champignons erover en scheur de buffelmozzarella klein boven de platbroden.
Breng de pizza's op smaak met peper en zout en bak de platbroden 6 - 9 minuten in de oven. Meng de rucola in een kom met extra vierge olijfolie, peper en zout.
Verdeel de platbroodpizza's over de borden en garneer met de rucola.