Voorbeeld: Hetzelfde principe als bij de bekende Beef Wellington, maar dan een vegetarische versie met pompoen!
Kook filmpje over hoe Wellington maken?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Ui
125 gram
Champignons
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ zakje(s)
Gedroogde tijm
½ stuk(s)
Sjalot
40 gram
Verse geitenkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
150 gram
Biologische pompoenblokjes
⅓ roll(s)
Bladerdeeg
(Bevat Tarwe Kan bevatten Melk (inclusief lactose))
100 gram
Aardappelen
100 gram
Pastinaak
75 gram
Haricots verts
40 gram
Cranberrychutney
¼ stuk(s)
Groentebouillonblokje
5 gram
Amandelschaafsel
(Bevat Amandelnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
0.12 stuk(s)
Citroen
½ el
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
1.5 el
[Plantaardige] roomboter
1
[Plantaardige] melk
Tip: Laat al het kookvocht van de champignons verdampen in de pan. Bak ze eventueel iets langer to al het vocht weg is.
Tip: Heb je bladerdeeg over? Decoreer je wellington!