Voorbeeld: Hetzelfde principe als bij de bekende Beef Wellington, maar dan een vegetarische versie met pompoen!
Kook filmpje over hoe Wellington maken?
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ piece
Onion
125 g
Mushrooms
1 piece
Garlic
½ sachet(s)
Dried thyme
½ piece
Shallot
40 g
Fresh goat's cheese
(Contains Milk)
150 g
Organic pumpkin cubes
⅓ roll(s)
Puff pastry
(Contains Wheat May be present Milk)
100 g
Potatoes
100 g
Parsnip
75 g
Haricots verts
40 g
Cranberry chutney
¼ piece
Vegetable stock cube
5 g
Shaved almonds
(Contains Almonds May be present Peanuts, Tree nuts, Sesame)
0.12 piece
Lemon
½ tablespoon
Balsamic vinegar
½ tablespoon
Honey [or plant-based alternative]
½ tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper
1.5 tablespoon
[Plant-based] butter
1
[Plant-based] milk
Tip: Laat al het kookvocht van de champignons verdampen in de pan. Bak ze eventueel iets langer to al het vocht weg is.
Tip: Heb je bladerdeeg over? Decoreer je wellington!