Premium 2: "Fall flavors" - Use venison steak
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Premium 2: "Fall flavors" - Use venison steak

with pumpkin mashed potatoes and parsnip

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Hazelnoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd35 minuten
oventijd35 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

120 gram

Hertenbiefstuk

25 ml

Aardbeiensaus

250 gram

Aardappelen

25 gram

Biologische crème fraîche

(Bevat Melk (inclusief lactose))

½ stuk(s)

Ui

1 stuk(s)

Paarse wortel

½ stuk(s)

Pastinaak

¼ stuk(s)

Handsinaasappel

5 gram

Verse bladpeterselie, koriander en oregano

½ takje(s)

Verse rozemarijn

10 gram

Hazelnoten

(Bevat Hazelnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

½ el

Zwarte balsamicoazijn

¼ stuk(s)

Zoutarm groentebouillonblokje

1 tl

Honing [of plantaardig alternatief]

1.5 el

[Plantaardige] roomboter

½ tl

Witte balsamicoazijn

1 el

Extra vierge olijfolie

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)4590 kJ
Energie (kcal)1097 kcal
Vetten68.6 g
waarvan verzadigd24.1 g
Koolhydraten81.3 g
waarvan suikers25.4 g
Vezels20 g
Eiwitten34.7 g
Zout1.8 g

Benodigdheden

Bakplaat met bakpapier
Pan met deksel
Koekenpan
Aluminiumfolie
Aardappelstamper
Kleine kom

Instructies

1
2
3
4
5
6