Lekker uitpakken dit barbecueseizoen? Met onze Premium BBQ box geniet je van topkwaliteit vlees en vis en speciale bijgerechten. Van côte de boeuf, hamburger en zalm tot gegrilde groenten, hasselback aardappeltjes en stokbrood - maak je klaar voor een avondje eersteklas barbecueën!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
500 gram
Côte de bœuf
1 zakje(s)
Mexicaanse kruiden
4 stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Limoen
20 gram
Verse bladpeterselie, koriander en oregano
300 gram
Varkenshaaspuntjes
1 stuk(s)
Pindasaus
(Bevat Pinda's, Soja, Gluten, Tarwe)
40 ml
Ketjap manis
(Bevat Soja, Tarwe)
6 stuk(s)
Spies
120 gram
Zalmfilet
(Bevat Vis)
20 gram
Verse bladpeterselie en bieslook
50 gram
Gesneden augurken
4 stuk(s)
Meatier-burger
(Bevat Mosterd Kan bevatten Melk (inclusief lactose), Eieren, Selderij, Soja, Gluten, Sesamzaad)
100 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
120 gram
Rucola en veldsla
1 stuk(s)
[Mini-]komkommer
40 gram
Walnootstukjes
(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
100 gram
Feta
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Handsinaasappel
250 gram
Groene asperges
3 stuk(s)
Rode puntpaprika
20 gram
Amandelschaafsel
(Bevat Amandelnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
750 gram
Aardappelen
10 gram
Verse tijm
1 stuk(s)
Baguette
(Bevat Gerst, Rogge, Tarwe Kan bevatten Mosterd, Noten, Selderij, Sesamzaad, Soja, Eieren, Melk (inclusief lactose))
120 gram
Whiskeysaus
(Bevat Mosterd, Eieren)
125 gram
Roomboter
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Sjalot
1 stuk(s)
Groene peper
4 stuk(s)
Hamburgerbol met sesam
1 stuk(s)
Rode peper
1 gram
Looye honingtomaten - GRATIS bij deze bestelling
2 stuk(s)
Tomaat
1 tl
Mosterd
2 tl
Wittewijnazijn
½ el
Zwarte balsamicoazijn
4 el
Extra vierge olijfolie
2 el
Zonnebloemolie
3 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Leg de aardappel tussen de stelen van 2 pollepels en snijd de aardappel tot aan de pollepel. Zo voorkom je dat je door de aardappel heen snijdt.
Hasselback-aardappelen | 35 - 40 minuten |
Asperges & paprika | 10 - 15 minuten |
Hamburgers | 4 - 5 minuten per kant |
Varkenshaassaté | 5 - 7 minuten |
Zalmfilet | 3 - 5 minuten |
Côte de bœuf | 2 - 3 minuten per kant |
Kaas op de hamburgers | 1 minuut op het eind |