Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Rode ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
1.5 takje(s)
Gedroogde tijm
150 gram
Pompoenblokjes
1 stuk(s)
Tomaat
30 gram
Rucola
(Kan bevatten Selderij)
2 stuk(s)
Wit platbrood
(Bevat Gluten)
50 gram
Belegen kaasplakken
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ el
Olijfolie
1 tl
Honing
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snipper de rode ui. Snijd of pers de knoflook fijn. Ris de tijmblaadjes van de takjes.
Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en bak de rode ui, knoflook, pompoen en tijm, afgedekt, 10 minuten op middelhoog vuur of tot de pompoen zacht is. Breng op smaak met peper en zout.
Snijd ondertussen de tomaat in dunne plakken en scheur de rucola klein. Verdeel de tomaten en rucola over 1 platbrood per persoon en bestrooi met peper en zout. Zorg ervoor dat je ook de randen van het platbrood belegt. Verdeel daarna de pompoen en belegen kaas over de rucola en eindig met de honing.
Bedek het belegde platbrood met een ander platbrood, druk zachtjes aan en snijd doormidden. Leg het platbrood op een ovenrooster met bakpapier en bak 5 minuten in de oven of tot de bovenkant krokant is. Beleg bij meer dan 2 personen ondertussen de andere platbroden zodat je deze aansluitend kunt bakken.
Verdeel de quesadilla’s over de borden.