Quesadilla’s met rucola, pompoen en verse tijm
Quesadilla’s met rucola, pompoen en verse tijm

Quesadilla’s met rucola, pompoen en verse tijm

Je maakt de quesadilla’s met Libanees platbrood

Allergens:
Gluten
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time30 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

½ unit

Rode ui

1 unit

Knoflookteen

1.5 sprig

Gedroogde tijm

150 g

Pompoenblokjes

1 unit

Tomaat

30 g

Rucola

(May be present Celery)

2 unit

Wit platbrood

(Contains Gluten)

50 g

Belegen kaasplakken

(Contains Milk)

Not included in your delivery

½ tablespoon

Olijfolie

1 teaspoon

Honing

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

/ per serving
Calories520 kcal
Energy (kJ)2176 kJ
Fat11 g
Saturated Fat22 g
Carbohydrate54 g
Sugar0 g
Dietary Fiber7 g
Protein22 g
Salt0 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Knife
Lid
Pan
Parchment Paper
Baking Sheet
Stove
Plate

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snipper de rode ui. Snijd of pers de knoflook fijn. Ris de tijmblaadjes van de takjes.

2

Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en bak de rode ui, knoflook, pompoen en tijm, afgedekt, 10 minuten op middelhoog vuur of tot de pompoen zacht is. Breng op smaak met peper en zout.

3

Snijd ondertussen de tomaat in dunne plakken en scheur de rucola klein. Verdeel de tomaten en rucola over 1 platbrood per persoon en bestrooi met peper en zout. Zorg ervoor dat je ook de randen van het platbrood belegt. Verdeel daarna de pompoen en belegen kaas over de rucola en eindig met de honing.

4

Bedek het belegde platbrood met een ander platbrood, druk zachtjes aan en snijd doormidden. Leg het platbrood op een ovenrooster met bakpapier en bak 5 minuten in de oven of tot de bovenkant krokant is. Beleg bij meer dan 2 personen ondertussen de andere platbroden zodat je deze aansluitend kunt bakken.

5

Verdeel de quesadilla’s over de borden.