Ravioli gevuld met bloemkool en beurre noisette
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ravioli gevuld met bloemkool en beurre noisette

Ravioli gevuld met bloemkool en beurre noisette

met sperziebonen, peultjes en oude kaas

Pastaliefhebbers opgelet! We hebben een nieuwe pastavariant op het menu: ravioli gevuld met bloemkool en beurre noisette. Dit laatste is gesmolten boter waarbij de eiwitten bruin kleuren. Hierdoor krijgt het een hazelnootachtige smaak en geur. De sperziebonen en groene peultjes maken het lekker fris en de pompoenpitten zorgen voor een bite – dat wordt genieten vanavond.

Labels:
Caloriebewust
Kook mij eerst
Veggie
Allergenen :
Gluten
Eieren
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

75 gram

Sperziebonen

140 gram

Ravioli met bloemkool en beurre noisette

(Bevat Gluten, Eieren, Melk (inclusief lactose))

50 gram

Peultjes

½ stuk(s)

Knoflookteen

1 stuk(s)

Sjalot

¼ stuk(s)

Citroen

5 gram

Pompoenpitten

(Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Pinda's)

12.5 gram

Geraspte oude kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1.5 el

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2607 kJ
Energie (kcal)623 kcal
Vetten34 g
waarvan verzadigd20.7 g
Koolhydraten55 g
waarvan suikers5.6 g
Vezels8 g
Eiwitten19 g
Zout1.1 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Kleine kom
Koekenpan
Hapjespan

Instructies

Voorbereiden
1

• Breng in een pan met deskel ruim water aan de kook voor de sperziebonen. • Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen en snijd de sperziebonen in 2 gelijke stukken.

Koken en snijden
2

• Kook de sperziebonen 7 – 8 minuten in de pan met deksel. Voeg na 2 minuten de ravioli en de peultjes toe. Giet daarna af, spoel af onder koud water en laat uitstomen zonder deksel. • Pers ondertussen de knoflook of snijd fijn. Snijd de sjalot in halve ringen. Pers de citroen uit in de kleine kom.

Bakken
3

• Verhit de roomboter per persoon in een hapjespan of een grote koekenpan. Fruit de knoflook en sjalot 2 - 3 minuten op middelmatig vuur. • Verhit een andere koekenpan, zonder olie, op hoog vuur en rooster de pompoenpitten tot ze beginnen te poffen. Haal uit de pan en bewaar apart. • Voeg de ravioli, peultjes en sperziebonen toe aan de knoflook en sjalot en schep goed om. Bak 1 - 2 minuten op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.

Serveren
4

• Blus de ravioli af met 1 el citroensap per persoon. • Verdeel de ravioli met sperziebonen en peultjes over de borden en garneer met de oude kaas en pompoenpitten.