.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
125 gram
Sperziebonen
140 gram
Ravioli met bloemkool en beurre noisette
(Bevat Gluten, Eieren, Melk (inclusief lactose))
50 gram
Peultjes
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Sjalot
¼ stuk(s)
Citroen
5 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Pinda's)
12.5 gram
Geraspte oude kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1.5 el
Roomboter
(Bevat Melk (inclusief lactose))
naar smaak
Peper en zout
• Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de sperziebonen. • Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen en snijd de sperziebonen in 2 gelijke stukken.
• Kook de sperziebonen 7 – 8 minuten in de pan met deksel. Voeg na 2 minuten de ravioli en de peultjes toe. Giet daarna af, spoel af onder koud water en laat uitstomen zonder deksel. • Pers ondertussen de knoflook of snijd fijn. Snijd de sjalot in halve ringen. Pers de citroen.
• Verhit de roomboter in een hapjespan of een grote koekenpan. Fruit de knoflook en sjalot 2 - 3 minuten op middelmatig vuur. • Verhit een andere koekenpan, zonder olie, op hoog vuur en rooster de pompoenpitten tot ze beginnen te poffen. Haal uit de pan en bewaar apart. • Voeg de ravioli, peultjes en sperziebonen toe aan de knoflook en sjalot en schep goed om. Bak 1 - 2 minuten op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.
• Blus de ravioli af met 1 el citroensap per persoon. • Verdeel de ravioli met sperziebonen en peultjes over de borden en garneer met de oude kaas en pompoenpitten.