Ravioli gevuld met bloemkool en beurre noisette
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ravioli gevuld met bloemkool en beurre noisette

Ravioli gevuld met bloemkool en beurre noisette

met sperziebonen, peultjes en belegen kaas

.

Labels:
Veggie
Kook mij eerst
Familie
Allergenen :
Gluten
Eieren
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

125 gram

Sperziebonen

50 gram

Peultjes

140 gram

Ravioli met bloemkool en beurre noisette

(Bevat Gluten, Eieren, Melk (inclusief lactose))

½ stuk(s)

Knoflookteen

1 stuk(s)

Sjalot

5 gram

Pompoenpitten

(Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Pinda's)

12.5 gram

Geraspte belegen kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Basilicumcrème

Zelf toevoegen

1 el

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 tl

Witte balsamicoazijn

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2602 kJ
Energie (kcal)622 kcal
Vetten33 g
waarvan verzadigd17 g
Koolhydraten57 g
waarvan suikers6 g
Vezels9 g
Eiwitten16 g
Zout1 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Kleine kom
Koekenpan
Hapjespan

Instructies

Voorbereiden
1

Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel.Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen en snijd de sperziebonen in 2 gelijke stukken.Verwijder de steelaanzet van de peultjes. Zit er een draadje aan de zijkant? Verwijder deze door het draadje voorzichtig van de peul af te trekken.

Koken en snijden
2

• Kook de sperziebonen en de peultjes 7 – 8 minuten in de pan met deksel. Voeg na 2 minuten de ravioli toe. Giet daarna af, spoel af onder koud water en laat uitstomen zonder deksel. • Pers ondertussen de knoflook of snijd fijn. Snijd de sjalot in halve ringen.

Bakken
3

• Verhit 1 el roomboter per persoon in een hapjespan. Fruit de knoflook en sjalot 2 - 3 minuten op middelmatig vuur. • Voeg de ravioli, peultjes, sperziebonen en basilicumcrème toe aan de hapjespan en schep goed om. Verhit nog 1 - 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout. • Verhit een koekenpan, zonder olie, op hoog vuur en rooster de pompoenpitten tot ze beginnen te poffen. Haal uit de pan en bewaar apart.

Serveren
4

• Blus de ravioli af met 1 tl witte balsamicoazijn per persoon.• Verdeel de ravioli met sperziebonen en peultjes over de borden en garneer met de belegen kaas en pompoenpitten.