.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
125 gram
Sperziebonen
140 gram
Ravioli met bloemkool en beurre noisette
(Bevat Gluten, Eieren, Melk (inclusief lactose))
50 gram
Peultjes
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Sjalot
5 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Pinda's)
1 stuk(s)
Roodbaarsfilet met huid
(Bevat Vis)
12.5 gram
Geraspte belegen kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Basilicumcrème
2 el
Roomboter
(Bevat Melk (inclusief lactose))
naar smaak
Peper en zout
Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de sperziebonen.Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen en snijd de sperziebonen in 2 gelijke stukken.Verwijder de steelaanzet van de peultjes. Zit er een draadje aan de zijkant? Verwijder deze door het draadje voorzichtig van de peul af te trekken.
Kook de sperziebonen en peultjes 7 – 8 minuten in de pan met deksel. Voeg na 2 minuten de ravioli toe. Giet af en spoel voorzichtig af onder koud water. Laat uitstomen zonder deksel.Pers ondertussen de knoflook of snijd fijn. Snijd de sjalot in halve ringen. Dep de roodbaarsfilet droog met keukenpapier en bestrooi de zijde zonder vel met peper en zout.
Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een hapjespan. Fruit de knoflook en sjalot 3 minuten op middelmatig vuur.Verhit een koekenpan, zonder olie, op hoog vuur en rooster de pompoenpitten tot ze beginnen te poffen. Haal uit de pan en bewaar apart. Verhit 1/2 el roomboter per persoon in dezelfde koekenpan op middelhoog vuur en bak de roodbaarsfilet 4 minuten op het vel. Verlaag het vuur en bak nog 2 minuten op de andere zijde.
Voeg de ravioli, peultjes, sperziebonen en basilicumcrème toe aan de knoflook en sjalot en schep goed om. Verhit nog 1 - 2 minuten.Blus de ravioli af met 1 tl witte balsamicoazijn per persoon.Verdeel de ravioli en groenten over de borden en leg er de roodbaarsfilet bovenop.Garneer met de belegen kaas en pompoenpitten.