Ravioli met roodbaarsfilet als extra
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ravioli met roodbaarsfilet als extra

Ravioli met roodbaarsfilet als extra

met sperziebonen, peultjes en belegen kaas

.

Labels:
Kook mij eerst
Allergenen :
Gluten
Eieren
Melk (inclusief lactose)
Vis

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

125 gram

Sperziebonen

140 gram

Ravioli met bloemkool en beurre noisette

(Bevat Gluten, Eieren, Melk (inclusief lactose))

50 gram

Peultjes

½ stuk(s)

Knoflookteen

1 stuk(s)

Sjalot

5 gram

Pompoenpitten

(Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Pinda's)

1 stuk(s)

Roodbaarsfilet met huid

(Bevat Vis)

12.5 gram

Geraspte belegen kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Basilicumcrème

Zelf toevoegen

2 el

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3515 kJ
Energie (kcal)840 kcal
Vetten49 g
waarvan verzadigd26 g
Koolhydraten57 g
waarvan suikers5 g
Vezels9 g
Eiwitten38 g
Zout2 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Kleine kom
Keukenpapier
Koekenpan
Hapjespan

Instructies

Voorbereiden
1

Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de sperziebonen.Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen en snijd de sperziebonen in 2 gelijke stukken.Verwijder de steelaanzet van de peultjes. Zit er een draadje aan de zijkant? Verwijder deze door het draadje voorzichtig van de peul af te trekken.

Koken en snijden
2

Kook de sperziebonen en peultjes 7 – 8 minuten in de pan met deksel. Voeg na 2 minuten de ravioli toe. Giet af en spoel voorzichtig af onder koud water. Laat uitstomen zonder deksel.Pers ondertussen de knoflook of snijd fijn. Snijd de sjalot in halve ringen. Dep de roodbaarsfilet droog met keukenpapier en bestrooi de zijde zonder vel met peper en zout.

Bakken
3

Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een hapjespan. Fruit de knoflook en sjalot 3 minuten op middelmatig vuur.Verhit een koekenpan, zonder olie, op hoog vuur en rooster de pompoenpitten tot ze beginnen te poffen. Haal uit de pan en bewaar apart. Verhit 1/2 el roomboter per persoon in dezelfde koekenpan op middelhoog vuur en bak de roodbaarsfilet 4 minuten op het vel. Verlaag het vuur en bak nog 2 minuten op de andere zijde.

Serveren
4

Voeg de ravioli, peultjes, sperziebonen en basilicumcrème toe aan de knoflook en sjalot en schep goed om. Verhit nog 1 - 2 minuten.Blus de ravioli af met 1 tl witte balsamicoazijn per persoon.Verdeel de ravioli en groenten over de borden en leg er de roodbaarsfilet bovenop.Garneer met de belegen kaas en pompoenpitten.