Ravioli met tomaat-mascarponesaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ravioli met tomaat-mascarponesaus

Ravioli met tomaat-mascarponesaus

2 porties | met vers basilicum en parmigiano reggiano

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze verse ravioli van de Pastafabriek hoef je maar een paar minuten te koken. Zo zet je snel en makkelijk een lekkere maaltijd op tafel voor elk moment van de dag!

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Eieren
Gluten
Tarwe
Rogge
Sulfiet

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd15 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

280 gram

Verse ravioli met spinazie en ricotta

(Bevat Melk (inclusief lactose), Eieren, Gluten, Tarwe, Rogge)

250 gram

Tomaat-mascarponesaus

(Bevat Eieren, Melk (inclusief lactose), Sulfiet Kan bevatten Gluten)

10 gram

Vers basilicum

1 stuk(s)

Parmigiano Reggiano DOP

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)532 kcal
Energie (kJ)2226 kJ
Vetten24.8 g
waarvan verzadigd14 g
Koolhydraten50.3 g
waarvan suikers3.5 g
Vezels2.5 g
Eiwitten25.2 g
Zout1.8 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Steelpan

Instructies

1
  • Breng water met een snuf zout aan de kook in een grote pan met deksel voor de verse ravioli.
  • Kook de ravioli, afgedekt, in 4 - 6 minuten gaar. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.
2
  • Verwarm in een steelpan de tomaat-mascarponesaus 4 - 6 minuten op middellaag vuur of tot deze warm is. Voeg peper en zout toe naar smaak.
  • Meng de ravioli er voorzichtig doorheen.
3
  • Snijd of scheur het basilicum grof.
4
  • Verdeel de ravioli met saus over de borden.
  • Rasp de parmigiano reggiano en verdeel over de pasta. 
  • Garneer met het basilicum.