Ravioli met tomaat-mascarponesaus
Ravioli met tomaat-mascarponesaus

Ravioli met tomaat-mascarponesaus

2 porties | met vers basilicum en parmigiano reggiano

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze verse ravioli van de Pastafabriek hoef je maar een paar minuten te koken. Zo zet je snel en makkelijk een lekkere maaltijd op tafel voor elk moment van de dag!

Tags:
Recipe
Allergens:
Milk
Egg
Gluten
Wheat
Rye
Sulphites

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

280 g

Fresh ravioli with spinach & ricotta

(Contains Milk, Egg, Gluten, Wheat, Rye)

250 g

Tomato & mascarpone sauce

(Contains Egg, Milk, Sulphites May be present Gluten)

10 g

Fresh basil

1 piece

Parmigiano Reggiano DOP

(Contains Milk)

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Calories532 kcal
Energy (kJ)2226 kJ
Fat24.8 g
Saturated Fat14 g
Carbohydrate50.3 g
Sugar3.5 g
Dietary Fiber2.5 g
Protein25.2 g
Salt1.8 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Saucepan

Cooking Steps

1
  • Breng water met een snuf zout aan de kook in een grote pan met deksel voor de verse ravioli.
  • Kook de ravioli, afgedekt, in 4 - 6 minuten gaar. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.
2
  • Verwarm in een steelpan de tomaat-mascarponesaus 4 - 6 minuten op middellaag vuur of tot deze warm is. Voeg peper en zout toe naar smaak.
  • Meng de ravioli er voorzichtig doorheen.
3
  • Snijd of scheur het basilicum grof.
4
  • Verdeel de ravioli met saus over de borden.
  • Rasp de parmigiano reggiano en verdeel over de pasta. 
  • Garneer met het basilicum.