topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ravioli met tuinbonen

Ravioli met tuinbonen

met saus van Italiaans gekruid gehakt en groentemix

Speciaal ingrediënt in je box! De ravioli van De Pastafabriek wordt dagelijks met liefde bereid - met speciaal Italiaans meel en een originele vulling van tuinbonen.

Labels:
Familie
Allergenen :
Eieren
Tarwe
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd15 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

140 gram

Ravioli gevuld met tuinbonen

(Bevat Eieren, Tarwe, Melk (inclusief lactose))

100 gram

Gemengd gekruid gehakt

(Kan bevatten Selderij, Soja, Gluten, Eieren, Mosterd)

100 gram

Italiaanse groentemix

(Kan bevatten Selderij)

½ stuk(s)

Knoflookteen

½ zakje(s)

Siciliaanse kruidenmix

½ pak(ken)

Tomatenblokjes met knoflook en ui

10 ml

Basilicumcrème

½ stuk(s)

Parmigiano Reggiano DOP

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

¼ stuk(s)

Zoutarm groentebouillonblokje

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3515 kJ
Energie (kcal)840 kcal
Vetten46.7 g
waarvan verzadigd16.2 g
Koolhydraten64.5 g
waarvan suikers17.8 g
Vezels8.5 g
Eiwitten36 g
Zout5 g

Benodigdheden

Pan
Grote hapjespan met deksel
Rasp

Instructies

Voorbereiden
1
  • Breng ruim water aan de kook in een pan voor de ravioli.
  • Verkruimel 1/4 bouillonblokje per persoon boven de pan (zie Tip).
  • Pers de knoflook of snijd fijn.

Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de aangegeven hoeveelheid van het bouillonblokje. 

Saus maken
2
  • Verhit 1 el olijfolie per persoon in een grote hapjespan op middelhoog vuur.
  • Voeg de knoflook, het gehakt en de Siciliaanse kruiden toe en bak in 2 minuten los.
  • Voeg vervolgens de Italiaanse groentemix toe en bak 5 - 6 minuten met het gehakt op hoog vuur.
  • Voeg de tomatenblokjes toe en laat 3 - 4 minuten koken, of tot de groenten gaar zijn. Breng op smaak met peper en zout.

 

Ravioli koken
3
  • Haal de ravioli voorzichtig los van elkaar.
  • Voeg de ravioli toe aan de pan.
  • Kook in 4 - 6 minuten gaar. Giet daarna af en laat uitstomen.
  • Rasp ondertussen de Parmigiano Reggiano. 
Serveren
4
  • Verdeel de ravioli over de borden.
  • Schep de saus eroverheen.
  • Garneer met de Parmigiano Reggiano en basilicumcrème.