Ravioli met tuinbonen
Ravioli met tuinbonen

Ravioli met tuinbonen

met saus van Italiaans gekruid gehakt en groentemix

Speciaal ingrediënt in je box! De ravioli van De Pastafabriek wordt dagelijks met liefde bereid - met speciaal Italiaans meel en een originele vulling van tuinbonen.

Tags:
Family
Allergens:
Egg
Wheat
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

140 g

Broad bean ravioli

(Contains Egg, Wheat, Milk)

100 g

Seasoned minced meat blend

(May be present Celery, Soy, Gluten, Egg, Mustard)

100 g

Italian vegetable mix

(May be present Celery)

½ piece

Garlic

½ sachet(s)

Sicilian-style herb mix

½ pack

Diced tomatoes with garlic & onion

10 milliliters

Basil crème

½ piece

Parmigiano Reggiano DOP

(Contains Milk)

Not included in your delivery

¼ piece

Low sodium vegetable stock cube

1 tablespoon

Olive oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)3515 kJ
Calories840 kcal
Fat46.7 g
Saturated Fat16.2 g
Carbohydrate64.5 g
Sugar17.8 g
Dietary Fiber8.5 g
Protein36 g
Salt5 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan
Large Sautépan with Lid
Grater

Cooking Steps

Voorbereiden
1
  • Breng ruim water aan de kook in een pan voor de ravioli.
  • Verkruimel 1/4 bouillonblokje per persoon boven de pan (zie Tip).
  • Pers de knoflook of snijd fijn.

Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de aangegeven hoeveelheid van het bouillonblokje. 

Saus maken
2
  • Verhit 1 el olijfolie per persoon in een grote hapjespan op middelhoog vuur.
  • Voeg de knoflook, het gehakt en de Siciliaanse kruiden toe en bak in 2 minuten los.
  • Voeg vervolgens de Italiaanse groentemix toe en bak 5 - 6 minuten met het gehakt op hoog vuur.
  • Voeg de tomatenblokjes toe en laat 3 - 4 minuten koken, of tot de groenten gaar zijn. Breng op smaak met peper en zout.

 

Ravioli koken
3
  • Haal de ravioli voorzichtig los van elkaar.
  • Voeg de ravioli toe aan de pan.
  • Kook in 4 - 6 minuten gaar. Giet daarna af en laat uitstomen.
  • Rasp ondertussen de Parmigiano Reggiano. 
Serveren
4
  • Verdeel de ravioli over de borden.
  • Schep de saus eroverheen.
  • Garneer met de Parmigiano Reggiano en basilicumcrème.