.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
150 gram
Aardappelblokjes
½ stuk(s)
Rode paprika
½ stuk(s)
Pruimtomaat
5 gram
Verse krulpeterselie & bieslook
125 gram
Groentemix van paprika, prei, gele wortel en courgette
(Kan bevatten Selderij)
2 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
½ stuk(s)
Ciabatta met zonnebloempitten
(Bevat Gluten)
25 gram
Geraspte oude kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
15 gram
Rucola en veldsla
1 gram
Roomboter
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden. Verhit de roomboter in een grote hapjespan of koekenpan met deksel op middelhoog vuur en bak de aardappelblokjes 6 - 8 minuten (zie TIP).Snijd de rode paprika in dunne reepjes. Snijd de pruimtomaat in blokjes en houd apart.Hak de krulpeterselie en de bieslook grof.
Voeg de rode paprika en de groentenmix toe aan de hapjespan met de aardappelblokjes. Breng op smaak met peper en zout. Dek de pan af en bak 5 - 7 minuten. Schep af en toe om.Kluts ondertussen de eieren in een kom met de helft van de verse kruiden. Breng op smaak met peper en zout.
Bak de ciabatta 6 - 8 minuten in de oven.Voeg het eimengsel toe aan de pan met groenten en laat 4 - 5 minuten afgedekt stollen. Bestrooi na 3 minuten met de geraspte oude kaas.
Meng de rucola, veldsla en tomatenblokjes in een saladekom met per persoon 1 tl zwarte balsamicoazijn. Breng op smaak met extra vierge olijfolie, peper en zout. Verdeel de boerenomelet in twee helften en serveer met de salade. Garneer met de overige kruiden en serveer met de ciabatta.