topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rijkgevulde boerenomelet

Rijkgevulde boerenomelet

met aardappel, oude kaas en een frisse salade

.

Allergenen :
Eieren
Gluten
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

150 gram

Aardappelblokjes

½ stuk(s)

Rode paprika

½ stuk(s)

Pruimtomaat

5 gram

Verse krulpeterselie & bieslook

125 gram

Groentemix van paprika, prei, gele wortel en courgette

(Kan bevatten Selderij)

2 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

½ stuk(s)

Ciabatta met zonnebloempitten

(Bevat Gluten)

25 gram

Geraspte oude kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

15 gram

Rucola en veldsla

1 gram

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 tl

Zwarte balsamicoazijn

naar smaak

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2713 kJ
Energie (kcal)649 kcal
Vetten33 g
waarvan verzadigd15.6 g
Koolhydraten52 g
waarvan suikers6.7 g
Vezels8 g
Eiwitten31 g
Zout1.3 g

Benodigdheden

Hapjespan met deksel
Kom

Instructies

.
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Verhit de roomboter in een grote hapjespan of koekenpan met deksel op middelhoog vuur en bak de aardappelblokjes 6 - 8 minuten (zie TIP).Snijd de rode paprika in dunne reepjes. Snijd de pruimtomaat in blokjes en houd apart.Hak de krulpeterselie en de bieslook grof.

.
2

Voeg de rode paprika en de groentenmix toe aan de hapjespan met de aardappelblokjes. Breng op smaak met peper en zout. Dek de pan af en bak 5 - 7 minuten. Schep af en toe om.Kluts ondertussen de eieren in een kom met de helft van de verse kruiden. Breng op smaak met peper en zout.

.
3

Bak de ciabatta 6 - 8 minuten in de oven.Voeg het eimengsel toe aan de pan met groenten en laat 4 - 5 minuten afgedekt stollen. Bestrooi na 3 minuten met de geraspte oude kaas.

.
4

Meng de rucola, veldsla en tomatenblokjes in een saladekom met per persoon 1 tl zwarte balsamicoazijn. Breng op smaak met extra vierge olijfolie, peper en zout. Verdeel de boerenomelet in twee helften en serveer met de salade. Garneer met de overige kruiden en serveer met de ciabatta.