Rijkgevulde boerenomelet
Rijkgevulde boerenomelet

Rijkgevulde boerenomelet

met aardappel, oude kaas en een frisse salade

.

Allergens:
Egg
Gluten
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

Serving amount

150 g

Aardappelblokjes

½ unit

Rode paprika

½ unit

Pruimtomaat

5 g

Verse krulpeterselie & bieslook

125 g

Groentemix van paprika, prei, gele wortel en courgette

(May be present Celery)

2 unit

Ei

(Contains Egg)

½ unit

Ciabatta met zonnebloempitten

(Contains Gluten)

25 g

Geraspte oude kaas

(Contains Milk)

15 g

Rucola en veldsla

1 g

Roomboter

(Contains Milk)

Not included in your delivery

1 teaspoon

Zwarte balsamicoazijn

to taste

Extra vierge olijfolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)2713 kJ
Calories649 kcal
Fat33 g
Saturated Fat15.6 g
Carbohydrate52 g
Sugar6.7 g
Dietary Fiber8 g
Protein31 g
Salt1.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Casserole with Lid
Bowl

Cooking Steps

.
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Verhit de roomboter in een grote hapjespan of koekenpan met deksel op middelhoog vuur en bak de aardappelblokjes 6 - 8 minuten (zie TIP).Snijd de rode paprika in dunne reepjes. Snijd de pruimtomaat in blokjes en houd apart.Hak de krulpeterselie en de bieslook grof.

.
2

Voeg de rode paprika en de groentenmix toe aan de hapjespan met de aardappelblokjes. Breng op smaak met peper en zout. Dek de pan af en bak 5 - 7 minuten. Schep af en toe om.Kluts ondertussen de eieren in een kom met de helft van de verse kruiden. Breng op smaak met peper en zout.

.
3

Bak de ciabatta 6 - 8 minuten in de oven.Voeg het eimengsel toe aan de pan met groenten en laat 4 - 5 minuten afgedekt stollen. Bestrooi na 3 minuten met de geraspte oude kaas.

.
4

Meng de rucola, veldsla en tomatenblokjes in een saladekom met per persoon 1 tl zwarte balsamicoazijn. Breng op smaak met extra vierge olijfolie, peper en zout. Verdeel de boerenomelet in twee helften en serveer met de salade. Garneer met de overige kruiden en serveer met de ciabatta.