Roerei met avocado
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Roerei met avocado

Roerei met avocado

en biologisch witbroodje met roggedesem

.

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Biologisch wit broodje met roggedesem

½ stuk(s)

Avocado

4 stuk(s)

Ei

Zelf toevoegen

1 el

[Plantaardige] roomboter

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)637 kcal
Energie (kJ)2663 kJ
Vetten30 g
waarvan verzadigd9 g
Koolhydraten63 g
waarvan suikers1 g
Vezels5 g
Eiwitten27 g
Zout2 g

Benodigdheden

Kom
Koekenpan
Garde

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak het biologische broodje 8 minuten in de oven.

2

Snijd ondertussen de avocado doormidden, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in plakken.

3

Kluts de eieren met een vork of garde in een kom en breng op smaak met peper en zout. Smelt de helft van de roomboter in een koekenpan, giet het eimengsel erin en bak al roerend een roerei.

4

Snijd het broodje open, bestrijk met de overige roomboter en verdeel de avocado en het ei erover. Bestrooi met extra peper en zout naar smaak.