Roerei met avocado
Roerei met avocado

Roerei met avocado

en biologisch witbroodje met roggedesem

.

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

2 piece

Organic white rye bread roll

½ piece

Avocado

4 piece

Egg

Not included in your delivery

1 tablespoon

[Plant-based] butter

Nutrition Values

Calories637 kcal
Energy (kJ)2663 kJ
Fat30 g
Saturated Fat9 g
Carbohydrate63 g
Sugar1 g
Dietary Fiber5 g
Protein27 g
Salt2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Tall-Sided Pan
Whisk

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak het biologische broodje 8 minuten in de oven.

2

Snijd ondertussen de avocado doormidden, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in plakken.

3

Kluts de eieren met een vork of garde in een kom en breng op smaak met peper en zout. Smelt de helft van de roomboter in een koekenpan, giet het eimengsel erin en bak al roerend een roerei.

4

Snijd het broodje open, bestrijk met de overige roomboter en verdeel de avocado en het ei erover. Bestrooi met extra peper en zout naar smaak.