Gnocchi is een pastasoort die, anders dan andere pastasoorten, gemaakt wordt van aardappel in combinatie met meel!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
175 gram
Gnocchi
(Bevat Tarwe, Eieren, Sulfiet)
100 gram
Spinazie
(Kan bevatten Selderij)
10 gram
Geraspte pecorino DOP
(Bevat Melk (inclusief lactose))
25 gram
Blauwekaasblokjes
(Bevat Melk (inclusief lactose))
10 gram
Walnootstukjes
(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
75 gram
Kookroom
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Appel
½ tl
Mosterd
½ el
Wittewijnazijn
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout
Tip: Scheur de spinazie eventueel in kleinere stukken als je niet van groot spinazieblad houdt.
Weetje: Wist je dat appels flavonoïden bevatten? Dit zijn antioxidanten die ons beschermen tegen vrije radicalen: schadelijke stoffen in je lichaam veroorzaakt door bijvoorbeeld UV-straling of luchtvervuiling.