Romige ovenschotel van ravioli met vadouvan
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Romige ovenschotel van ravioli met vadouvan

Romige ovenschotel van ravioli met vadouvan

met prei, kaas en hazelnoten

Beurre noisette is een bereiding van boter die een nootachtige kleur en smaak oplevert. Proef jij het terug in deze verse ravioli van de Pastafabriek?

Labels:
Veggie
Allergenen :
Mosterd
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Eieren
Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd35 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Knoflookteen

1 stuk(s)

Prei

1 tl

Vadouvan

(Bevat Mosterd)

100 ml

Slagroom

(Bevat Melk (inclusief lactose))

140 gram

Ravioli met bloemkool en beurre noisette

(Bevat Gluten, Eieren, Melk (inclusief lactose))

10 gram

Hazelnoten

(Bevat Noten Kan bevatten Pinda's, Sesamzaad)

25 gram

Geraspte Italiaanse kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

¼ stuk(s)

Groentebouillonblokje

½ el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)571 kcal
Energie (kJ)2390 kJ
Vetten49 g
waarvan verzadigd24 g
Koolhydraten14 g
waarvan suikers9 g
Vezels7 g
Eiwitten15 g
Zout2 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Hapjespan met deksel
Ovenschaal

Instructies

Voorbereiden
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Pers de knoflook of snijd fijn. Halveer de prei in de lengte en snijd in dunne halve ringen. Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel voor de ravioli en verkruimel het bouillonblokje erboven.

Saus maken
2

Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan met deksel en fruit de knoflook en prei 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg de vadouvan toe, bak 1 minuut mee. Blus af met de slagroom en laat, afgedekt 8 - 10 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met peper en zout.

Ravioli koken
3

Kook de ravioli, afgedekt, 4 - 6 minuten in de bouillon. Giet af en spoel voorzichtig met koud water zodat ze niet aan elkaar gaan plakken.Hak ondertussen de hazelnoten grof. Voeg de ravioli toe aan de saus en roer voorzichtig door. Schenk de prei-roomsaus met ravioli in een ovenschaal en bestrooi met de geraspte Italiaanse kaas en de hazelnoten. Bak 10 minuten in de oven, of tot de kaas gesmolten is.

Serveren
4

Verdeel de ravioli-ovenschotel over diepe borden.