Verse ravioli van De Pastafabriek wordt dagelijks met liefde bereid - met speciaal Italiaans meel en een originele vulling van tuinbonen en ricotta.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Knoflookteen
40 gram
Gesneden ui
100 gram
Courgetti
2.5 gram
Verse dragon
140 gram
Ravioli gevuld met tuinbonen
100 ml
Kookroom
(Bevat Melk (inclusief lactose))
75 gram
Spinazie
25 gram
Geraspte Italiaanse kaas
naar smaak
Peper en zout
½ el
[Plantaardige] roomboter
Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een grote hapjespan met deksel op middelhoog vuur. Pers de knoflook of snijd fijn.Bak de knoflook, gesneden ui en courgette-spaghetti 5 minuten aan met een flinke snuf zout.
Tip: Kook je voor meer dan 4 personen? Kook de ravioli dan 4 - 6 minuten in een aparte pan met kokend water.
Ris ondertussen de blaadjes van de dragon en snijd fijn.Voeg de verse ravioli, dragon en kookroom toe aan de hapjespan. Dek af en laat 4 - 6 minuten zachtjes koken. Schep halverwege om.
Haal het deksel van de pan en scheur de spinazie hand voor hand klein boven de pan. Roer tussendoor goed door de saus. Roer vervolgens 3/4 van de geraspte Italiaanse kaas door de pasta. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de ravioli over diepe borden. Garneer met de overige Italiaanse kaas.