Botersla bevat wel 2 tot 4 keer meer bladeren dan gewone sla. Daarnaast zijn de blaadjes ongeveer even groot en zijn ze mals en zacht van smaak.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ bosje(s)
Radijs
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
½ stuk(s)
Appel
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Varkenshaas
(Kan bevatten Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Selderij, Soja)
½ stuk(s)
Volkoren ciabatta
(Bevat Gerst, Haver, Rogge, Sesamzaad, Soja, Tarwe Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten)
25 gram
Blauwekaasblokjes
(Bevat Melk (inclusief lactose))
¼ head
Botersla
1 el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Olijfolie
1 el
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Suiker
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Je kunt de blaadjes van de radijzen ook eten; spoel ze goed af en meng ze door de salade. De blaadjes zijn bovendien nog gezonder dan de radijsjes zelf, ze bevatten veel calcium, ijzer, vitamine A en C.