Salade met vleestomaat, buffelmozzarella en basilicum als extra
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Salade met vleestomaat, buffelmozzarella en basilicum als extra

Salade met vleestomaat, buffelmozzarella en basilicum als extra

Bijgerecht | met rucola, veldsla en pesto-vinaigrette

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze side salad met klassieke Italiaanse smaken is niet alleen makkelijk te bereiden, maar voegt ook veel kleur toe aan jouw maaltijd!

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Selderij
Sulfiet

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

90 gram

Rucola en veldsla

1 bol(len)

Buffelmozzarella

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Vleestomaat

10 gram

Vers basilicum

(Bevat Selderij)

8 gram

Crema di balsamico

(Bevat Sulfiet)

8 ml

Olijfolie met balsamico

(Bevat Sulfiet)

1 zakje(s)

Pesto-vinaigrette

(Bevat Melk (inclusief lactose))

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1108 kJ
Energie (kcal)265 kcal
Vetten21 g
waarvan verzadigd10 g
Koolhydraten7 g
waarvan suikers4 g
Vezels2 g
Eiwitten12 g
Zout1 g

Instructies

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.