Salade met vleestomaat, buffelmozzarella en basilicum als extra
Salade met vleestomaat, buffelmozzarella en basilicum als extra

Salade met vleestomaat, buffelmozzarella en basilicum als extra

Bijgerecht | met rucola, veldsla en pesto-vinaigrette

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze side salad met klassieke Italiaanse smaken is niet alleen makkelijk te bereiden, maar voegt ook veel kleur toe aan jouw maaltijd!

Allergens:
Milk
Celery
Sulphites

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

90 g

Rucola en veldsla

1 ball

Buffelmozzarella

(Contains Milk)

1 unit

Vleestomaat

10 g

Vers basilicum

(Contains Celery)

8 g

Crema di balsamico

(Contains Sulphites)

8 milliliters

Olijfolie met balsamico

(Contains Sulphites)

1 sachet(s)

Pesto-vinaigrette

(Contains Milk)

Nutrition Values

Energy (kJ)1108 kJ
Calories265 kcal
Fat21 g
Saturated Fat10 g
Carbohydrate7 g
Sugar4 g
Dietary Fiber2 g
Protein12 g
Salt1 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.