Zin in risotto, maar weinig tijd? Deze variant maak je van orzo. Dit heeft minder tijd nodig om te garen, maar heeft wel het smeuïge dat je van ristotto gewend bent.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Venkel
½ stuk(s)
Courgette
¼ stuk(s)
Citroen
25 gram
Spekreepjes
75 gram
Orzo
(Bevat Tarwe Kan bevatten Lupine, Eieren, Mosterd, Soja)
⅓ zakje(s)
Gedroogde tijm
1 stuk(s)
Schelvisfilet
(Bevat Vis)
200 ml
Zoutarme groentebouillon
1 el
Olijfolie
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Heb je geen haast en wil je dit gerecht een leuke draai geven? Schaaf dan de courgette in linten en bak ze mee met de schelvisfilet voor een mooi eindresultaat.
Weetje: Courgette behoort tot de vruchtgroenten, zoals komkommer, pompoen en tomaat. Wist je dat courgette rijk is aan ijzer, vitamine C en calcium?
Weetje: Vis is rijk aan jodium – belangrijk voor de schildklier, de stofwisseling en de groei van kinderen. Eet je weinig brood (met bakkerszout)? Zorg dan dat je voldoende vis en zuivel eet om toch genoeg jodium binnen te krijgen.